Opret konto Glemt password?

Aloe Vera Huset Roskilde

Janni Buus

Independent Forever Business Owner

Velkommen indenfor, til et af verdens ældste Aloe Vera brand, Forever Living Products.

Jeg hedder Janni, og er selvstændig Forever distributør.

Jeg er udannet sygeplejerske og Zoneterapeut, har 2 skønne børn og en mand. Jeg motiveres af at hjælpe folk omkring mig til en sundere livsstil, højere velvære og livsglæde. Med disse produkter og min baggrundsviden er netop det muligt - jeg hjælper også gerne dig.

Her kan du købe alt det, du har brug for inden for Fitness, Wellness og Beauty.

Jeg bruger selv produkterne hver dag, og vil varmt anbefale dem.

Produkterne er baserede på Aloe vera, og grundtanken er enkel: Vis omtanke for din krop, indefra og ud!

Vores Aloe Vera er omhyggeligt dyrket med sædskifte for ikke at udpine jorden, og hvor fritgående geder står for naturlig uk...rudtsbekæmpelse og gødskning. Aloe Veraen er håndplukket ved perfekt modenhed, og der bruges kun den fine indergel, som stabiliseres i vores unikke patenterede proces. Vi overvåger nøje processen hele vejen fra sætteplante til færdigt produkt og vores Aloe Vera er elsket af millioner af mennesker over hele verden.

Når du handler hos mig, får du, ud over produkter af høj kvalitet, også en personlig service, som er ud over det sædvanlige. 

Dertil kommer Forever Livings 90 dages Kundetilfredshedsgaranti. “Hvis det ikke virker, så er det gratis!”

Du er meget velkommen til at kontakte mig såfremt du har spørgsmål, og har brug for råd til hvilke produkter DU skal vælge!

Du er også hjerteligt velkommen til at kontakt mig for at få en produktpræsentation eller mere information om muligheden for at starte din egen virksomhed og arbejde sammen med mig i mit team (Helt uden omkostning!)!

Du har også mulighed for at købe produkter og stille spørgsmål i mit showroom/butik på Søvang 15, Roskilde, efter aftale på telefon +45 2633 8544.

Du er altid meget velkommen til at kontakte mig!

De bedste hilsner og et ønske om indre og ydre sundhed og velvære
Aloe Vera Huset Roskilde
V/Janni Buus
Mobil +45 2633 8544
email: aloeverahusetroskilde@gmail.com
IG: @aloeverahusetroskilde

INDLOGNINGSPROBLEMER?
Oplever du problemer med at logge ind i shoppen, ring eller skriv da venligst på +45 2633 8544.

MINE TILBUD:

Wellness eller FIT aften:

Book en aften i hyggens og velværens tegn - HELT GRATIS! Lige nu får du som værtinde en SKØN bonusgave + et gavekort til et minicruie på Oslobåden  (så længe lager haves).

Hudpleje:

Forkæl dig selv eller en du holder af med vores lækre hudplejeserie fra Sonya og få LIGE NU gratis Forever Alluring Eyes - skøn øjencremen som jeg personligt bruger til trætte øjne og for at mindske poserne under øjenen. 

SUND 2017!!!

Klar til et sundere dig i 2017? I hele januar OG februar måned får du ved køb af både C9 OG F15 HELT GRATIS  vores lækre Heat Lotion, som er perfekt til ømme muskler OG en Aloe Propolis Creme - verdens bedste creme til alt fra vintertør hud, til små sår og rifter, teenagehud, som natcreme, hårvoks i kort hår mv. 

Med i købet er min vejledning 24-7, samt du bliver en del af danmarks største og FIT forum på facebook (lukket gruppe) + en lækker E-kogebog perfekt til C9 og F15 forløbet.

Du har sikker hørt, at alle taler om C9 - CHANGE 9!?

C9 / CHANGE 9:
Perfekt til at give din krop en ny start. Følg C9 programmet i 9 dage for at give kroppen en reel chance for at ændre din livsstil, nulstille din krop og kickstarte dit vægttab, du opnår en mærkbar effekt ved C9. Læs mere om Forever C9 i shoppen, på Facebook kan jeg tilføje dig til vores C9, F15 og V5 - fællesskab, hvor du kan læse andres anbefalinger og erfaringer eller du kan ringe til mig på +45 2633 8544.


Vi har i min familie selv gennemgået en transformation både mentalt og fysisk ved hjælp af Forevers produkter - ikke mindst C9, så stiller jeg mig gerne til rådighed for råd og vejledning. Og husk, at du skal være tilfreds med resultatet ellers er det gratis !

 

Lær Forever at kende

Forever findes i omkring 150 lande i alle verdensdele og er dermed verdens største avler, producent og distributør af Aloe vera. Forevers produkter sælges af selvstændige forhandlere. Som selvstændige bestemmer de over deres egen tid og derigennem også deres indkomst. At arbejde med Forever giver mulighed for udvikling, spændende udfordringer og karrieremuligheder.

Om Forevers Aloe vera

Råvarer af høj kvalitet giver produkter af høj kvalitet. Julio fortæller om Forevers Aloe vera og plantage.

Vores produkter

Ja, vi indrømmer det. Vi er sindsygt stolte over vores produkter. Vil du vide hvorfor? Se filmen her.

Nye muligheder

Vi valgte vores arbejde med hjertet – og forandrede samtidigt vores liv. Her kan du se en film om, hvordan det er at arbejde med Forever.

Wellness – the movie

Velkommen hjem til familien Sund – mor, far, 2 børn og hamsteren Bella. De bor midt i villaidyllen og har det helt enkelt uforskammet godt. De udstråler en følelse af at være på rette tid og sted i deres tilværelse, de ser lykkelige og utroligt sunde ud. Gad vide hvad det kan skyldes?

Fitness – the movie

Her møder vi det fremgangsrige par, som kan leve deres liv, præcis som de selv vil - og gør det. Begge er meget interesseret i fitness, og ikke kun træning: de vil også spise rigtigt, og de prioriterer at tage hånd om sig selv. Hvor heldigt at de har så gode produkter ved hånden…

Beauty – the movie

Boy meets girl – eller? I den her følger vi to herlige twentysomethings i deres hverdag. Måske er de venner, måske noget mere - vi overlader det til betragteren at foretage den tolkning. Helt sikkert er i hvert fald, at de vælger deres daglige produkter med omsorg.